M'he actualitzat a Leopard i ja no puc veure les meves publicacions

Seguiu aquestes instruccions d'instal·lació inicial. El procés inclou (en l'ordre que s'indica) un ajust de la configuració del servidor intermediari, l'eliminació de Zinio i els seus fitxers de configuració i, finalment, un nova instal·lació.

(els usuaris de 10.4.x llegiu a sota i tot seguit seguiu els procés de desinstal·lació/reinstal·lació que s'indica)

1. Premeu al Menú Apple (la poma situada a la cantonada superior esquerra de la pantalla)

2. Premeu "Network"

3. Al cantó esquerre de la pantalla de network, trieu la vostra xarxa (normalment AirPort o Built in Ethernet)

4. Premeu "Advanced..." a la cantonada inferior dreta

5. Premeu "Proxies"

6. Per configurar els servidors intermediaris ("Configure Proxies"), canvieu la selecció a "Manually". Llavors us apareixeran nous camps de configuració.

7. Al camp anomenat "Bypass proxy settings for these Hosts & Domains", introduïu "zinio.com"

8. Premeu "OK" i tot seguit "Apply".

9. Sortiu de les preferències del sistema

Ara ja podeu iniciar el procés de desinstal·lar/reinstal·lar. Seguiu els passos següents per fer una instal·lació inicial de Zinio Reader i això resoldrà els problemes que esteu tenint:

DESINSTAL·LAR

Tanqueu Zinio Reader i el Gestor de Descàrregues de Zinio Després obriu una nova Finder Window (Command+N al Finder) i arrossegueu els elements següents a la paperera (pot ser que no tingueu tots els elements que es mostren a continuació, però esborreu els que tingueu):

~(Home)/Applications/Zinio

~/Library/Preferences/ContentGuard

~/Library/Preferences/com.zinio.reader.plist

~/Library/Preferences/Zinio Notes

Mac HD/Library/Receipts/ZinioWebInstall.pkg

Pot ser que no tingueu els elements següents, però si els teniu podrien interferir en la instal·lació, així que esborreu-los:

~/Library/Preferences/reader.plist

~/Library/Preferences/com.zinio.zdlm.plist

~/Zinio Library/zcmd.plist

Després, feu "Secure Empty Trash" al Finder

Cerqueu també Zinio amb l'Spotlight i esborreu tots els fitxers que restin. No cal que esborreu els fitxers de revistes amb l'extensió .zno ni el correus electrònics, però pot ser que restin fitxers temporals de descàrrega que sí que cal que esborreu. Els acabats en .zn~ (per exemple, 970234098.zn~). Aquests fitxers acostumen a estar a ~/Zinio Library/

Aquesta vegada, buideu la paperera ("Empty Trash")

REINSTAL·LAR

Ara, premeu l'enllaç següent per descarregar l'instal·lador de Zinio Reader per Mac:

Universal Binary test Reader 2.3 Best for Intel Macs

Non Universal Binary Reader

Feu doble clic al fitxer d'instal·lació de Zinio per instal·lar el Reader i en principi no heu de tenir cap més problema.

Usuaris 10.4.x

Configureu els vostres servidors intermediaris i seguiu els passos que s'indiquen per esborrar i reinstal·lar

Proveu el següent:

Per OS X 10.4:

1. Premeu el Menú Apple i seleccioneu "System Preferences"

2. Seleccioneu "Network",

3. Seleccioneu "Configure on your device (AirPort, Built-In Ethernet, etc)" i després premeu la pestanya "Proxies"

4. A la secció "Bypass Proxy settings for these Hosts and Domains", introduïu: zinio.com

5. Premeu "Apply Now"

6. Sortiu de les preferències del sistema

*El usuaris de Tiger veuran network> llavors configure> llavors proxy* Ara seguiu les instruccions de desinstal·lar de sobre.

Tornar a dalt

Ajuda per actualitzacions a Windows Vista

Proveu el següent després d'instal·lar Proveu el següent després d'instal·lar el Vista i podreu continuar veient les vostres publicacions:

1. Premeu Start > Programs > Zinio i seleccioneu Uninstall Zinio Reader. Si rebeu un avís per reiniciar l'ordinador, seleccioneu 'No'.

2. Premeu Start > Settings > Control Panel -> Appearance and Personalization i seleccioneu 'Folder Options'. Premeu 'Show Hidden Files and Folders', i després premeu el botó d'opció que està al costat de "Show Hidden files and folders" i premeu OK.

3. Aneu a C:\Users\[your Windows username]\AppData\Roaming\Contentguard i esborreu la carpeta ContentGuard.

4. Reinicieu l'ordinador

5. Ara proveu de reinstal·lar amb el nostre instal·lador a: Vista i podreu continuar veient les vostres publicacions:.

Tornar a dalt

Zinio Reader es penja en obrir-lo

Hem detectat un conflicte entre Zinio Reader i McAfee Internet Security Software que fa que Zinio Reader es tanqui de cop. Si feu servir l'aplicació de McAfee, proveu el següent per mirar de resoldre el problema:

Passos per desactivar:

-Feu doble clic a l'icona 'M' a la safata del sistema

-Premeu 'Computer & Files'

-Premeu el botó 'Configure' a la finestra de la dreta

-Premeu 'SystemGuard protection is enabled'

-Premeu el botó 'Advanced' de sota

-Premeu 'Real-Time Scanning'

-Desactiveu 'Enable buffer overflow protection'

-Premeu 'Okay' -Reinicieu.

Tornar a dalt

Per què no puc reproduir continguts multimèdia al Zinio Reader per Mac?

Si recentment heu actualitzat QuickTime a la versió 7.1.3 O si heu actualitzat recentment la vostra aplicació Apple iTunes a la versió 7.0, tingueu en compte que:

les darreres actualitzacions d'Apple han alterat una configuració per defecte que fa que Quicktime no pugui renderitzar elements Flash. Conseqüentment això pot fer que temporalment no pugueu visualitzar els elements multimèdia que conté la vostra publicació.

Per arreglar-ho i poder reproduir Flash, seguiu aquests senzills passos:

1. Tanqueu Zinio Reader, si el teniu obert.

2. Premeu al menú Apple i seleccioneu System Preferences.

3. Premeu QuickTime (ha d'aparèixer llistat sota la categoria "Internet and Network" de System Preferences (preferències de sistema).

4. A la pestanya Advanced, seleccioneu Enable Flash, que es troba a la casella de selecció contigua, i llavors tanqueu System Preferences.

Un cop activat el Flash a QuickTime 7.1.3, ja podreu tornar a visualitzar els continguts multimèdia de les publicacions digitals de Zinio.

Tornar a dalt

Aquestes PMF us indiquen els passos bàsics per instal·lar Zinio Reader per Windows, en relació amb tallafocs, servidors intermediaris i consells especials per a configuracions personals o professionals.Descripció general

Zinio Reader i el Gestor de Descàrregues de Zinio s'instal·len alhora, en un sol pas. Després de la instal·lació, el Gestor de Descàrregues de Zinio es connecta als nostres servidors per tal d'activar el vostre compte.

Introducció El requeriment bàsic és un PC amb un sistema compatible amb Internet Explorer. Si voleu informació més detallada, vegeu l'apartat de requeriments del sistema.

Comproveu la configuració del vostre navegador La configuració del vostre navegador ha de permetre treballar amb la pàgina web, la instal·lació i la descàrrega de revistes. A l'Internet Explorer, aneu a Tools --> Internet Options --> Security. Premeu "Default Level" (Medium). Això farà que s'habilitin les galetes i que s'activin el Java i el Javascript. També hauríeu d'anar a la pestanya "Advanced" i prémer el botó "Restore Defaults".

Instal·lacions remotes. Molts administradors de sistemes ens han demanat si hi ha manera d'instal·lar Zinio Reader remotament per tal de poder-vos-el instal·lar sense moure's del seu lloc. Digueu al vostre administrador de sistemes que es posi en contacte amb nosaltres perquè li proporcionem més detalls sobre les instal·lacions remotes.

Cookie Cop. Molts dels nostres clients tenen el CookiCop o bé altres aplicacions similars que bloquegen les galetes. Si teniu aquesta aplicació (o alguna de similar), desactiveu-la temporalment mentre dura la instal·lació i assegureu-vos que el vostre navegador té les galetes habilitades. Un cop descarregada la publicació, podeu tornar a activar CookiCop. Tingueu en compte que si teniu activat el CookieCop no podreu descarregar les publicacions i que cada cop que en vulgueu descarregar una l'heu de desactivar.

Velocitat de connexió. Podeu descarregar Zinio Reader i les publicacions amb un mòdem de 56K o amb connexions més ràpides. Els mòdems de 48K o menys tindran problemes a l'hora de descarregar els fitxers de les publicacions.

Descarregar Zinio Reader

1. Registre. Si encara no teniu un compte Zinio, creeu-lo a zinio.com.

2. Instal·lació Podeu descarregar el fitxer d'instal·lació de Zinio Reader aquí. Feu doble clic sobre el fitxer un cop descarregat per iniciar el programa d'instal·lació al vostre ordinador. Quan hagueu acabat d'instal·lar el Reader podeu esborrar el fitxer reader.exe de l'escriptori.

Si rebeu un avís per reiniciar l'ordinador un cop finalitzada la instal·lació, feu-ho. La instal·lació no estarà completa i no podrà connectar-se per activar el vostre compte fins que no hagueu reiniciat.

Activació del Reader

Tant l'aplicació Zinio Reader com el vostre compte necessiten una activació per posar en marxa el sistema de Gestió de Drets Digitals que protegeix els copyrights dels editors de les revistes. Amb l'activació es vincula el vostre Reader en concret amb el vostre compte Zinio. Les revistes del vostre compte només es poden descarregar sota el vostre nom. Si voleu, podeu fer la instal·lació i l'activació en més d'una màquina (per exemple a l'ordinador de casa i al de la feina. Per fer-ho vegeu a sota).

1. Activació bàsica. En la majoria dels casos, el Gestor de Descàrregues de Zinio es connecta tot sol al final de la instal·lació, activa el vostre compte i us mostra la finestra de Descàrregues per descarregar publicacions.

En alguns casos, però, pot ser que se us demani, durant l'activació inicial, que introduïu el vostre nom d'usuari de Zinio (és a dir, la vostra adreça electrònica) i la paraula de pas. Si heu rebut una notificació inicial de lliurament d'una revista, trobareu la paraula de pas en aquest correu electrònic.

2. Tallafocs personals. Si teniu instal·lat un tallafoc com ara ZoneAlarm o Norton Personal Firewall, cal que l'obriu i que doneu permís d'accés a Internet al Gestor de Descàrregues de Zinio (zdlm.exe). Si necessiteu instruccions més específiques, vegeu la secció de Tallafocs i Servidors Intermediaris a les PMFs.

Tornar a dalt

Tinc un tallafoc. Com l'he de configurar per poder treballar amb Zinio Reader i amb el Gestor de Descàrregues de Zinio?1. Tallafocs personals

El vostre tallafoc segurament intentarà evitar que Zinio Reader s'activi o que el Gestor de Descàrregues de Zinio accedeixi a Internet i pugui comprovar si hi ha publicacions per descarregar. En principi, el que fa el tallafoc és demanar-vos permís. De totes maneres, de vegades aquesta interacció entre les aplicacions no funciona correctament, i Zinio Reader i el Gestor de Descàrregues de Zinio es col·lapsen. Els usuaris que tenen tallafocs personals cal que n'ajustin la configuració manualment de manera que Zinio Reader i el Gestor de Descàrregues de Zinio així com ContentGuard puguin accedir a Internet i comprovar si hi ha elements per descarregar.

ZoneAlarm: Per configurar el tallafoc ZoneAlarm de manera que permeti al Gestor de Descàrregues de Zinio accedir a Internet (i a les vostres publicacions) seguiu els passos següents:

1. Feu doble clic sobre la icona de ZoneAlarm situada a la safata del sistema.

2. A la finestra de ZoneAlarm, seleccioneu "Programs" i aneu desplaçant-vos avall fins a trobar el Gestor de Descàrregues de Zinio.

3. Premeu el botó "Options" per al Gestor de Descàrregues de Zinio

4. A la secció on diu "When this program attempts to connect to the:____" seleccioneu: Local Zone: Always allow access, and Internet Zone: Always allow access

5. Premeu OK.

6. Feu clic amb el botó dret del ratolí sobre la icona de Zinio (la Z verda) a la safata del sistema de Windows i seleccioneu "Exit". Tot seguit aneu a Start > Programs > Zinio > Check For New Deliveries per rellançar el Gestor de Descàrregues de Zinio.

Norton: Per configurar el tallafoc Norton de manera que permeti al Gestor de Descàrregues de Zinio accedir a Internet (i a les vostres publicacions) seguiu els passos següents:

1. Feu doble clic sobre la icona de Norton situada a la safata del sistema.

2. Premeu a Personal Firewall, situat al mig de la finestra de Norton.

3. Premeu Configure, situat a la part inferior esquerra de la finestra de Norton.

4. Premeu a la pestanya Programs, situada al capdamunt de la finestra de Personal Firewall. Premeu Add, a la part inferior esquerra de la finestra de la pestanya Programs

5. Afegiu aquests tres programes de Zinio a la llista de programes permesos:

C:\Program Files\Zinio\ZinioReader.exe

C:\Program Files\Zinio\ZinioDeliveryManager.exe

C:\Program Files\Zinio\ZinioDownloader.exe

(NOTA: Si no heu instal·lat Zinio a C:\Program Files\, aquests programes no es trobaran aquí sinó a la carpeta que vareu indicar durant la instal·lació de Zinio Reader.)

6. En afegir aquests programes a la llista de programes permesos, Norton us preguntarà: "What do you want to do?" (Què voleu fer?) Trieu "Permit" del menú desplegable i premeu "OK". Feu això per a cadascun dels tres programes per afegir-los a la llista de programes permesos. Un cop els tres programes apareixen a la llista amb la indicació "Permit" al costat, podeu tancar el Norton.

Altres tallafocs: Si feu servir altres aplicacions tallafoc, mireu d'editar-ne la configuració de manera que Zinio Reader (ZinioReader.exe), el Gestor de Descàrregues de Zinio (ZinioDeliveryManager.exe), i el Programa de Descàrregues de Zinio (ZinioDownloader.exe) tinguin permís per executar-se. Per saber exactament com fer-ho, potser haureu de llegir el manual del vostre tallafoc.

Un cop tingueu el tallafoc configurat el Gestor de Descàrregues de Zinio ha de poder connectar-se a Internet i descarregar publicacions.

 

2. Servidors intermediaris corporatius

Si el vostre entorn corporatiu té un servidor intermediari, haureu de configurar les opcions del Gestor de Descàrregues de manera que es connecti a través d'aquest servidor. Si no s'han configurat les opcions, l'error més comú és #139 o #141.

1. Obriu Zinio Reader (Start > Programs > Zinio > Zinio Reader).

2. Seleccioneu Eines > Opcions del Gestor de Descàrregues

3. Premeu el botó d "Configuració del servidor intermediari"

4. Premeu "Introduir manualment la configuració del servidor intermediari."

5. Demaneu a l'administrador del sistema l'adreça i el port, o busqueu-la a l'Internet Explorer, a Tools > Internet Options > LAN Settings. Introduïu la mateixa adreça i el mateix port al tauler d'Opcions del Gestor de Descàrregues

6. Heu d'indicar un nom d'usuari i paraula de pas de sistema cada cop que us connecteu a Internet? Si és el vostre cas, marqueu la casella i introduïu el nom d'usuari i paraula de pas al tauler d'Opcions del Gestor de Descàrregues de Zinio.

7. Premeu "OK. " Ara descarregueu la vostra publicació triant Start > Programs > Zinio > .

 

3. Tallafocs corporatius

Alguns tallafocs corporatius bloquegen l'Active X Si és el vostre cas, no podreu descarregar publicacions a través de www.zinio.com. Enlloc d'això, un cop hagueu fet la comanda de la publicació, haureu d'utilitzar el Gestor de Descàrregues per a descarregar-la ("Start > Programs > Zinio > Check for New Deliveries").

Tornar a dalt

No puc actualitzar o instal·lar Zinio Reader per Mac.

Si teniu problemes per actualitzar o instal·lar Zinio Reader per Mac o bé rebeu el missatge següent:

"No es pot localitzar l'adreça de correu electrònic"

significa que Zinio Reader no és compatible amb Mac OS X 10.2 o anterior.

Si el problema no és aquest, significa que hi ha alguna cosa que intenta bloquejar el Gestor de Descàrregues de Zinio i no deixa que es registri. Utilitzeu algun tipus d'aplicació o hardware de seguretat d'Internet? Si és el cas, cal que el configureu perquè permeti que el Gestor de Descàrregues de Zinio es connecti a Internet.

També podeu provar el següent:

1. Premeu el Menú Apple i seleccioneu "System Preferences"

2. Seleccioneu "Network" i tot seguit premeu la pestanya "Proxies"

3. A la secció "Bypass Proxy settings for these Hosts and Domains", introduïu: zinio.com

4. Premeu "Apply Now"

Després mireu de tornar a executar Zinio Reader i aneu a Eines > Revisa les Revistes. Amb això el Reader hauria d'activar-se i descarregar les vostres revistes.

Si després de configurar les opcions de xarxa encara no aconseguiu activar-lo, cerqueu i esborreu la carpeta ContentGuard. La trobareu a: Usuaris > Biblioteca > Preferències. Assegureu-vos de buidar la paperera.

Tornar a dalt

On és la meva revista?

Primer de tot, heu rebut un correu electrònic de Zinio on se us notificava del lliurament de l'exemplar de la revista?

* NO --> Si NO heu rebut cap correu electrònic, poseu-vos en contacte amb l'editor (podeu trobar-lo a la llista d'editors associats de Zinio). Hi deu haver algun problema amb la vostra subscripció. Amb les noves subscripcions acostuma a passar un període d'entre 4 i 6 setmanes fins que l'editor la processa i notifica a Zinio que ja pot lliurar el primer exemplar.

* SÍ --> Si heu rebut un correu electrònic de Zinio on se us notifica del lliurament de la revista, però encara no heu pogut descarregar-vos-la, continueu llegint.

En segon lloc, què ha passat quan el Gestor de Descàrregues ha revisat la vostra revista?

*S'ha produït un error. Mireu una de les següents PMFs:

Error #122

Error #139

Error #183

Si el vostre problema no concorda amb cap d'aquests, o el problema no es soluciona, poseu-vos en contacte amb Atenció al Client.

* El Gestor de Descàrregues ha trobat que "no hi ha res per descarregar." Si el Gestor de Descàrregues no mostra la vostra revista per descarregar, és possible que s'hagi descarregat des d'un altre ordinador, o que s'hagi eliminat sense voler (per part vostra o bé d'algú altre des del vostre ordinador). En qualsevol cas, la podeu tornar a descarregar des de la pàgina web de Zinio. Registreu-vos i busqueu el vostre exemplar. Si apareix a la llista, premeu "Descarregar-ho ara".

* Com s'obre el Gestor de Descàrregues? Per defecte, el Gestor de Descàrregues de Zinio descarrega de manera automàtica les vostres revistes quan estan disponibles i les desa a la carpeta "Les Meves revistes", ubicada a l'escriptori del vostre ordinador. Si esteu connectat i teniu activada l'opció d'autolliurament (predeterminada), el Gestor de Descàrregues de Zinio comprova si hi ha noves revistes disponibles cada 12 hores. Per comprovar que l'opció d'autolliurament no hagi estat desactivada involuntàriament, obriu Zinio Reader, premeu "Eines" i seleccioneu "Opcions del Gestor de Descàrregues". Comproveu que l'opció "Descarrega-ho automàticament i mostra'm el procés" està activada. Nota: El Gestor de Descàrregues només descarregarà més revistes de manera automàtica si s'ha fet una subscripció. Si heu comprat una sola edició, no es descarregaran els propers exemplars automàticament.

Per descarregar manualment les revistes, feu doble clic a la icona del Gestor de Descàrregues de Zinio, situat a la cantonada inferior dreta de la pantalla. O, si no la teniu a la safata del sistema, aneu a Start --> Programs --> Zinio --> Check for Magazines. Tot seguit el Gestor de Descàrregues s'obrirà i revisarà si hi ha revistes disponibles. Si apareixen revistes, feu-hi doble clic a sobre per començar a descarregar-les.

Nota sobre adreces de correu electrònic múltiples: Si heu rebut la notificació de lliurament d'una revista a una adreça de correu electrònica diferent de la que feu servir per entrar a Zinio.com, llavors tindreu problemes per obtenir les vostres revistes. Cal que us poseu en contacte amb el servei d'Atenció al Client i que demaneu que fusionin els dos comptes en els nostres sistemes. Cal que indiqueu quin compte voleu que sigui el primari.

Tornar a dalt

No he pogut activar el vostre sistema de Gestió de Drets Digitals

Aquest missatge significa que hi ha alguna cosa que impedeix al Gestor de Descàrregues connectar-se als servidors de Zinio i descarregar les vostres revistes. Segurament caldrà que canvieu la configuració del sistema per poder connectar-vos adequadament als nostres servidors.

Nota: Si feu servir Zinio Reader 1.4 o una versió anterior, tingueu en compte que la versió actual de Zinio Reader està dissenyada per funcionar millor en entorns on es produeixen els errors #139 o #39. Premeu la icona de Zinio per executar el Reader i comprovar quin versió teniu. Per descarregar-vos la última versió, premeu aquí

Algunes possibles solucions a aquests error:

 

1. Si utilitzeu un servidor intermediari, introduïu la informació corresponent en la Configuració del servidor intermediari del Gestor de Descàrregues.

1. Obriu Zinio Reader (Start --> Programs --> Zinio --> Zinio Reader).

2. Seleccioneu Eines --> Opcions del Gestor de Descàrregues.

3. Premeu el botó d "Configuració del servidor intermediari"

4. Premeu "Introduir manualment la configuració del servidor intermediari."

5. Demaneu a l'administrador del sistema l'adreça i el port, o busqueu-la a l'Internet Explorer, a Tools > Internet Options > LAN Settings. Introduïu la mateixa adreça i el mateix port al tauler d'Opcions del Gestor de Descàrregues.

6. Heu d'indicar un nom d'usuari i paraula de pas de sistema cada cop que us connecteu a Internet? Si és el vostre cas, marqueu la casella i introduïu el nom d'usuari i paraula de pas al tauler d'Opcions del Gestor de Descàrregues de Zinio.

7. Premeu OK i proveu de tornar a descarregar les vostres revistes.

 

2. Si teniu un tallafocs personal, com ara ZoneAlarm o Norton, haureu de permetre l'accés manualment.

Quan el Gestor de Descàrregues de Zinio intenta accedir a Internet per revisar les revistes, el tallafoc personal intenta evitar que hi accedeixi i us pregunta si li doneu permís. De totes maneres, de vegades aquesta interacció entre les aplicacions no funciona correctament, i el Gestor de Descàrregues de Zinio es col·lapsa. Els clients que tenen el Norton, el ZoneAlarm o algun altre tallafoc personal segurament hauran d'ajustar la configuració del tallafoc manualment perquè el Gestor de Descàrregues de Zinio (zdlm.exe), Zinio Reader (zinio.exe), i el programa ContentGuard (con_act.exe) pugin accedir a Internet. Si necessiteu més ajuda, vegeu aquestes PMFs.

 

3. El problema deu estar al fitxer de llicència, que es descarrega simultàniament a la revista.

Proveu els passos següents per eliminar la carpeta que conté les llicències de les vostres revistes Zinio, i tornar a descarregar les llicències.

1. Assegureu-vos que Zinio Reader està tancat i mireu si la icona del Gestor de Descàrregues de Zinio apareix a la cantonada inferior dreta de la pantalla (safata del sistema). Si hi apareix, feu-hi clic amb el botó dret del ratolí i trieu surt.

2. Premeu el botó "Start" de la barra de tasques i seleccioneu Search >> For Files or Folders.

3. Cerqueu carpetes a la unitat C anomenades "ContentGuard".

4. Heu de trobar 2 carpetes anomenades ContentGuard: * “C:\Documents and Settings\Username\Application Data\ContentGuard” (o similar, depenent del vostre sistema operatiu) * “C:\Program Files\Zinio\ContentGuard”

5. Esborreu només la primera carpeta (la que no està ubicada a Program Files). Si només obteniu un resultat, assegureu-vos que les opcions de carpeta de Windows tenen activat "Show Hidden Files".

 

4. Cap de les de sobre

Si cap de les solucions de sobre no han resolt el problema, feu aquesta prova i envieu-nos els resultats per correu electrònic:

1. Obriu Zinio Reader i aneu a Eines --> Opcions del Gestor de Descàrregues.

2. Premeu a Configuració del servidor intermediari --> Prova la connexió Això comprovarà tant la connexió HTTP com la SOAP a través del Gestor de Descàrregues.

3. Poseu-vos en contacte amb Atenció al Client i indiqueu quina prova ha fallat, quin sistema operatiu i navegador feu servir i si teniu un servidor intermediari o un tallafoc.

Tornar a dalt

No puc descarregar o llegir la meva publicació (missatge #22).

Si rebeu el missatge #22 de Zinio, significa que hi deu haver un problema amb el fitxer de llicència, que es descarrega alhora que la publicació. L'activació de Zinio Reader està lligada al vostre sistema, per tant és possible que també us aparegui aquest missatge si recentment heu instal·lat un nou disc dur o n'heu reinstal·lat una imatge (o heu fet altres canvis en el sistema).

Per mirar de solucionar-ho, proveu els passos que es descriuen tot seguit. Aquest procés esborrarà la carpeta que conté les llicències de les vostres revistes Zinio. Un cop completats aquests passos, caldrà que obriu les vostres publicacions per tal de regenerar-ne la llicència.

NOTA referent a llibres de text (Windows o Mac): Si heu comprat un llibre de text, no esborreu les llicències Zinio, ja que només es concedeix una llicència per llibre de text. Poseu-vos en contacte amb el Servei d'Atenció al Client de Zinio per rebre ajuda pel que fa als llibres de text.

Missatge #22 (Windows):

1. Premeu Start > Settings > Control Panel i seleccioneu 'Folder Options'.

2. Aneu a la pestanya "View" i premeu el botó d'opció al costat de 'Show Hidden Files and Folders', i llavors premeu OK.

3. Aneu a C:\Documents and Settings\'username'\Application Data i esborreu la carpeta ContentGuard (els usuaris de VISTA C:\Users\'username'\AppData\Roaming\Contentguard i esborreu la carpeta ContentGuard).

4. Premeu Start > Programs > Zinio i seleccioneu Uninstall Zinio Reader. Reinicieu l'ordinador

5. Ara proveu de reinstal·lar amb el nostre instal·lador a: http://www.zinio.com/getreader

Un cop hagueu desat l'instal·lador al vostre sistema, només cal que hi feu doble clic per iniciar el procés d'instal·lació.

Després de la instal·lació, si el Gestor de Descàrregues us diu "Totes les vostres publicacions ja s'han descarregat", aneu a http://www.zinio.com, premeu a "El vostre compte Zinio" i tot seguit "Tornar a descarregar una revista". Executeu Zinio Reader i premeu 'Revisa les noves publicacions', a la barra d'eines. El Gestor de Descàrregues de Zinio obrirà i descarregarà la vostra publicació. Quan us pregunti si voleu llegir les publicacions, trieu "Sí"

Si el problema persisteix, significa que possiblement teniu un software de seguretat instal·lat que interfereix en el procés d'autenticació. Cal que configureu aquest software per tal que les aplicacions de Zinio tinguin accés total a Internet:

ZinioDeliveryManager.exe (en funció de la vostra versió de Reader pot ser que no tingueu aquesta aplicació)

ZinioDownloader.exe

ZinioReader.exe Si això no funciona i continueu sense poder llegir les publicacions, feu-nos-ho saber.

Missatge #22-M (Macintosh)

Generalment, quan s'obté l'Error 22-M (mac), és senyal que hi ha hagut algun problema de llicència durant la descàrrega de la publicació. Seguiu els passos següents per regenerar les llicències.

1. DESINSTAL·LAR

Arrossegueu els elements següents a la paperera (pot ser que no els tingueu tots, però esborreu els que tingueu):

Applications > Zinio

'User' > Library > Preferences > ContentGuard

'User' > Library > Preferences > Zinio.plist

'User' > Library > Preferences > com.zinio.reader.plist

'User' > Library > Preferences > com.zinio.zdlm.plist

'User' > Zinio Library > zcmd.plist

Llavors assegureu-vos de buidar la paperera.

 

2. REINSTAL·LAR

Premeu l'enllaç següent per descarregar l'instal·lador de Zinio Reader per Mac:

http://www.zinio.com/GetReader

Feu doble clic sobre el fitxer d'instal·lació Zinio per instal·lar el Reader, seguiu les instruccions que s'indiquen a través del procés d'instal·lació i llavors hauríeu de poder accedir a les publicacions. Si això no funciona i continueu sense poder llegir les publicacions, feu-nos-ho saber.

Tornar a dalt

Com puc fer que les meves publicacions es descarreguin automàticament?

Si acabeu de comprar una publicació digital o acabeu de rebre un correu electrònic de notificació de lliurament d'una publicació digital, per descarregar-vos-en la vostra còpia obriu Zinio Reader, aneu a Eines > Revisa les revistes o Revisa les publicacions a Zinio Reader 3.1 o superior). Llavors, el Gestor de Descàrregues de Zinio s'executarà i descarregarà les revistes que hi hagi disponibles.

Si encara no us heu instal·lat Zinio Reader, podeu descarregar el fitxer d'instal·lació de Zinio Reader aquí. Feu doble clic sobre el fitxer d'instal·lació un cop descarregat per iniciar el programa d'instal·lació al vostre ordinador. Quan hagueu acabat d'instal·lar el Reader podeu esborrar el fitxer d'instal·lació de l'escriptori.

Si us heu subscrit a una revista, els números següents es descarregaran automàticament de seguida que estiguin disponibles: El Gestor de Descàrregues de Zinio comprova, un parell de cops al dia (si l'ordinador està engegat), si hi ha revistes disponibles per descarregar a Zinio.com. Això està establert per defecte.

Per comprovar que el vostre Gestor de Descàrregues de Zinio està configurat per descarregar de manera automàtica en Windows, aneu a Eines > Opcions del Gestor de Descàrregues. Sota el títol “Descarregar les revistes disponibles (o publicacions en el cas de Zinio Reader 3.1 o superior)” teniu quatre opcions per triar: Les primeres dues fan que la descàrrega de publicacions es faci de manera automàtica i les altres dues que se us demani permís abans d'iniciar la descàrrega. Premeu “OK” quan n'hagueu triat una.

Per comprovar que el vostre Gestor de Descàrregues de Zinio està configurat per descarregar de manera automàtica en Mac OS X, obriu el Gestor de Descàrregues de Zinio i al menú del Gestor, al capdamunt de la pantalla, trieu Preferències. Sota el títol “Descarregar les revistes disponibles (o publicacions en el cas de Zinio Reader 3.1 o superior)” teniu dues opcions per triar: Descarregar les publicacions automàticament de manera invisible o mostrar el procés mentre dura la descàrrega. Premeu “OK” quan n'hagueu triat una.

Tornar a dalt

Tinc un altre ordinador Com puc accedir a les meves publicacions?

NOTA REFERENT A LLIBRES DE TEXT:

Tingueu en compte que els llibres de text digitals només es poden descarregar en un sol ordinador i queden bloquejats allà. No es poden tornar a descarregar ni tampoc transferir-los a un altre ordinador. Per tant, abans de completar la compra i descàrrega de llibres de text, assegureu-vos que sou al vostre ordinador primari.

LA RESTA DE PUBLICACIONS:

Podeu descarregar les publicacions per segona vegada si les heu esborrades accidentalment del sistema o si les voleu llegir des d'un altre ordinador. Només cal que seguiu aquests passos:

1. Premeu "El vostre compte", ubicat al capdamunt de qualsevol pàgina web de Zinio.

2. Entreu amb la vostra adreça electrònica i paraula de pas.

3. Premeu "Tornar a descarregar una revista", ubicat a la pàgina principal de "El vostre compte".

4. Trieu l'exemplar que voleu i premeu "Descarrega-ho ara!" 5. El Gestor de Descàrregues de Zinio descarregarà l'exemplar al vostre ordinador. Nota: Si no teniu instal·lat Zinio Reader a l'ordinador que esteu utilitzant, se proposarà de descarregar-lo.

Tornar a dalt

Com puc obtenir una altra còpia de la meva publicació? Per exemple, perquè estic utilitzant un altre ordinador o perquè l'he esborrada accidentalment.

NOTA REFERENT A LLIBRES DE TEXT:

Tingueu en compte que els llibres de text digitals només es poden descarregar en un sol ordinador i queden bloquejats allà. No es poden tornar a descarregar ni tampoc transferir-los a un altre ordinador. Per tant, abans de completar la compra i descàrrega de llibres de text, assegureu-vos que sou al vostre ordinador primari.

LA RESTA DE PUBLICACIONS: Podeu descarregar les publicacions per segona vegada si les heu esborrades accidentalment del sistema o si les voleu llegir des d'un altre ordinador. Només cal que seguiu aquests passos:

1. Aneu a la pàgina de El vostre compte Zinio a zinio.com

2. Entreu amb la vostra adreça electrònica i paraula de pas.

3. Trieu l'exemplar que voleu i premeu "Descarrega-ho ara!"

4. El Gestor de Descàrregues de Zinio descarregarà l'exemplar al vostre ordinador. Nota: Si no teniu instal·lat Zinio Reader a l'ordinador que esteu utilitzant, se us proposarà descarregar-lo.

Tornar a dalt

Per què m'apareix el missatge "La revista no s'ha pogut desar al disc dur" quan intento descarregar publicacions en Mac?

1. Assegureu-vos que teniu com a mínim de 10 a 50 MB lliures d'espai al disc dur per descarregar la publicació (depenent de la mida que tingui).

2. Hem detectat que alguns usuaris que ens havien reportat l'error "La revista no s'ha pogut desar al disc dur" havien actualitzat o instal·lat recentment l'anti-virus Virex 7.5. Aquesta aplicació no permet la descàrrega de la publicació.

Cal que afegiu el directori de descàrrega de les publicacions a la llista d'exclusió de Virex perquè les publicacions es puguin descarregar correctament. Per fer-ho, aneu a "Preferences" a Virex 7.5 i veureu una casella que diu "Active Virus Detection." Desmarqueu aquesta casella per desactivar l'escaneig actiu. Cal també que marqueu la casella "exclude specific disks, files and folders" i que trieu la carpeta “Magazines” per excloure-la (generalment està ubicada a Users/Your Account/Magazines).

Per obtenir ajuda en línia quan estigueu a Virex Console, premeu Virex 7.5 Help, al menú "Help" de la barra d'eines.

Si continueu tenint problemes, poseu-vos en contacte amb Atenció al Client de Zinio.

Tornar a dalt

Com puc imprimir pàgines de les meves publicacions?

La funció d'impressió de Zinio Reader us permet imprimir pàgines de les vostres revistes digitals. Per imprimir les pàgines que teniu a la pantalla de Zinio Reader, només cal que premeu el botó "Imprimeix" de la barra d'eines superior.

La combinació de tecles per imprimir és "P".

Podeu imprimir una o dues pàgines alhora. Si el vostre Zinio Reader es troba en mode "Vista de dues pàgines" i per tant es mostren dues pàgines en pantalla, s'imprimiran totes dues. Si el vostre Zinio Reader es troba en mode "Vista d'una sola pàgina" i per tant es mostra una sola pàgina en pantalla, només s'imprimirà aquesta.

Si voleu imprimir en una pàgina cal que establiu el mode "Vista d'una sola pàgina". Per fer-ho, només cal que premeu '1' al teclat. També podeu canviar el mode de visualització prement el botó d'Eines de la barra d'eines superior i seleccionant “Opcions de Zinio Reader”. Sota la pestanya “Vista”, desmarqueu la casella “Format automàtic” i trieu “Vista d'una sola pàgina”.

Quan premeu "Imprimeix", al quadre de diàleg us apareixerà que s'imprimiran "totes" les pàgines. Això significa que s'imprimiran "totes" les pàgines representades en pantalla a Zinio Reader en el moment de la impressió, no pas que s'imprimirà tota la revista.

Si voleu imprimir altres pàgines de la revista cal que hi aneu i que quedin representades a la pantalla. Llavors premeu "Imprimeix".

No totes les revistes es poden imprimir: La funció d'imprimir pot no estar disponible en alguns exemplars concrets. Això es deu al fet que l'editor pot restringir els drets d'impressió per a certs exemplars. En aquests casos el botó "Imprimeix" es mostra de color gris un cop teniu la revista oberta. Aquesta restricció d'impressió només es dóna en algunes revistes, no pas en totes.

Tornar a dalt